Селекционерът нa  Франция Дидие Дешан даде пресконференция преди старта на

...
Селекционерът нa  Франция Дидие Дешан даде пресконференция преди старта на
Коментари Харесай

Дешан: Оливие Жиру ще успее да замени Бензема, Варан е добре

Селекционерът нa  Франция Дидие Дешан даде конференция преди старта на настоящия международен първенец против отбора на Австралия на следващия ден. Той разгласи, че Оливие Жиру ще размени контузения Карим Бензема  и няма да бъде викан нов нападател на негово място. Дешан отговори и на  заложен въпрос, че Жиру не е изключително долюбван от френските почитатели.

" Напоследък той е обожаван. Дори от тези, които го подлагаха на критика и в този момент ги виждам в залата. Франция е очарована, аз и Оливие също. Това е нападател, който е с нас от доста дълго време. Полезен е за отбора, даже когато не вкарва ", сподели експертът.

Дешан разяснява и положението на централния бранител Рафаел Варан: “Той е добре. Варан е здрав и ще може да се включи в утрешния ден ”.

" Няма боязън преди първия мач. Вие познавате играчите, някои са по-опитни от други. Те нямат самообладание да стартира първия мач. Не се тормозим, спокойни и уверени сме “, добави той.

Дешан отговори и на въпрос кой ще извършва дузпите в отсъствието на Бензема. " Ще видите на следващия ден, имаме няколко варианти, както и подчиненост, която обаче може да се промени съгласно това по какъв начин се усещат играчите ", съобщи наставникът.

" Нима смятате, че нямаме водач? Аз съм водач, ставам рано заран и всички ме слушат. Някои не бяха водачи преди 10 години. Освен това водачите не се познават единствено по това по какъв начин приказват, значимото е всеки да бъде водач на поста си. А ние имаме подобаващите играчи ", убеден е селекционерът на “петлите ”.

" Първият мач е нашата цел. Трябва да вървим напред с групата играчи, които имаме. Имаме огромни упоритости ", приключи Дидие Дешан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР